top of page

Debatavond georganiseerd door Henk Meerdink Volksvertegenwoordiging.

De Gemeenteraadsverkiezingen op 19 Maart komen steeds dichter bij, het moment dat u mee kunt beslissen over het te voeren beleid voor de komende periode van 4 jaar. Het belang van deze verkiezingen mogen zeker niet onderschat worden, de gemeenteraad is verantwoordelijk voor een heel groot deel van het gevoerde beleid binnen de gemeente Aalten. Denk aan zorg, winkeltijden, evenementen, ontwikkeling van industrie- of landbouw gebieden.

Een keuze maken tussen de verschillende partijen, met al hun plannen en ideeën is niet makkelijk. Wie staat waarvoor en welk onderwerp heeft welke partij hoog op de agenda staan.

HMV (Henk Meerdink Volksvertegenwoordiging) organiseert op 17 Maart om 20.00 uur een debatavond waar alle lijsttrekkers aanwezig zijn en u als burger ook de mogelijkheid krijgt om de vragen te stellen over onderwerpen en zaken welke voor u van belang zijn. De thema’s waarover deze avond gedebatteerd zal gaan worden zijn: Bestuur, samenleving, ruimte en economie.

Het debat zal geleidt worden door Wim Drenth en tot ongeveer 21.30 uur duren. Na afloop is er de mogelijkheid voor een “speeddate” met alle partijen. Voor u een mogelijkheid om persoonlijk uw vragen te stellen en kennis te maken met de aanwezige kandidaten.

Het debat vind plaats op 17 maart in Dinxperlo bij Cafe Old Dutch, Maurits Prinsstraat 28.

bottom of page